av Nettredaktøren | mar 7, 2021
Rosmarin Passer til Lammekjøtt, fisk, vilt og okse. Tomatsauser og marinader. Stekte poteter. Grønnsaker. Viken Gartneri Vi er spesialister på urter og har opparbeidet seg spesialkompetanse på både vekstforhold og urtenes egenskaper til matlaging og medisinsk bruk. I...
av Nettredaktøren | mar 7, 2021
Salvie Passer til Kjøtt med mye fett- gås, and og svin,fet fisk, kraftige kjøttretter. Oljer. Viken Gartneri Vi er spesialister på urter og har opparbeidet seg spesialkompetanse på både vekstforhold og urtenes egenskaper til matlaging og medisinsk bruk. I veksthusene...
av Nettredaktøren | mar 7, 2021
Sitronmellisse Passer til Mild smak av sitron. Salat og frukt. Lam,svin og kylling. Desserter. Friske blader til te. Viken Gartneri Vi er spesialister på urter og har opparbeidet seg spesialkompetanse på både vekstforhold og urtenes egenskaper til matlaging og...
av Nettredaktøren | apr 30, 2021
Thaibassilikum Passer til Spennende krydderurt med pikant, pepret lakrissmak. Et «must» i thailandsk matlaging. Viken Gartneri Vi er spesialister på urter og har opparbeidet seg spesialkompetanse på både vekstforhold og urtenes egenskaper til matlaging og medisinsk...
av Nettredaktøren | apr 30, 2021
Timian Passer til Pasta, supper, gryter. All slags kjøtt og fisk. Marinader. Grønnsaker. Viken Gartneri Vi er spesialister på urter og har opparbeidet seg spesialkompetanse på både vekstforhold og urtenes egenskaper til matlaging og medisinsk bruk. I veksthusene får...
Siste kommentarer