Vi tar miljø på alvor

Ingen plantevernmidler

Naturlige vekstforhold

Rent vann

ISO serifisert

Ingen sprøytemidler brukes på våre salater
Viken Gartneri bruker miljømerket emballasje
Våre krydderurter vokser naturlig og får rent vann

ISO sertifisering

Viken Gartneri er sertifisert etter ISO FSCC 2200 – Sertifisering av ledelsessystem for mattrygghet. Et FSSC 22000-sertifikat er et bevis på virksomhetens evne til å utføre aktivitetene sine på en måte som ivaretar mattryggheten. Sertifikatet viser også at virksomheten har iverksatt tiltak for å forebygge matsvindel og eksterne trusler. Les mer her

Ingen sprøytemidler brukes på våre salater

Ingen plantevernmidler

Her på Viken Gartneri bruker vi INGEN plantevernmidler på våre salater, krydderurter eller grønnsaker

Våre krydderurter vokser naturlig og får rent vann

Miljømerket emballasje

Vi bruker emballasje som enten er resirkulert, eller resirkulerbar. Vårt mål er at det skal bli minst mulig avfall av våre produkter, også for deg som forbruker når du tar med deg våre produkter hjem til deg.

Viken Gartneri bruker miljømerket emballasje

Energieffektiv produksjon

Energieffektiv produksjon handler om å optimalisere kombinasjon av temperatur, vann og lys.  Det finnes to ulike måter å gjøre det på; tradisjonelt og vertikalt landbruk. Tradisjonelt landbruk er vanlige drivhus, mens vertikalt landbruk er matplanter som dyrkes uten naturlig sollys i mange etasjer. På Viken Gartneri Frosta har vi som første norske produsent utviklet en ny teknologi som kombinerer de to. Ved å ta vare på og gjenbruke overskuddsvarme fra produksjonen vår på mer effektiv måte, reduseres energibruken og klimaet skånes.

Har du spørsmål om vår miljøprofil?

Åpningstider

Man – Fre: 0800 – 1600

Adresse

VIKEN ØSTRE GARTNERI

7633 Frosta