Basilikum Passer til Middelhavskjøkken, oljer og marinader, tomatretter, salater, alle typer kjøtt og stekt fisk, gryter, pasta og pizza. Viken Gartneri Vi er spesialister på urter og har opparbeidet seg spesialkompetanse på både vekstforhold og urtenes egenskaper...
Bladpersille Passer til Persille kan brukes til det meste! Finhakkes og strøs på smørbrød, supper, eggretter fisk, kokte poteter og alltid i tospann med majones og sauser. I gryteretter gjør persille seg godt sammen med andre krydder, og den er god til å fremheve...
Dill Passer til Dill forbindes ofte med fisk, især laks og skalldyr. Brukes som garnityr på smørbrød og andre retter. Prøv den i salater, i dressinger, potetretter, agurksalat og tzatziki. Tilsettes varme retter rett før servering. Viken Gartneri Vi er spesialister på...
Estragon Passer til Estragon har en kraftig og god smak. Når den hakkes, passer estragon ypperlig til stekt kjøtt, fjærkre, fisk, i tillegg til bernaise-, fløte- og fiskesaus. Viken Gartneri Vi er spesialister på urter og har opparbeidet seg spesialkompetanse på både...
Gressløk Passer til Gressløk passer i alle retter hvor løk kan inngå som ingrediens eller garnityr Viken Gartneri Vi er spesialister på urter og har opparbeidet seg spesialkompetanse på både vekstforhold og urtenes egenskaper til matlaging og medisinsk bruk. I...
Siste kommentarer